søndag den 9. maj 2010

Bæver/Ulve turnering med overnatning

Lørdag d. 8 maj 2010 to 8 bævere og 7 ulve afsted til Vork til Bæver & Ulve turnering. Har skulle de konkurerre med 10 andre familier/bander, hvor de skulle rundt på 9 forskellige poster. Ved hver post skulle de løse en lille opgave, og alt efter hvor godt de klarede sig, og hvor godt de arbejdede sammen fik de nogle point.
For at komme til den første post skulle ulvene ned af en stejl og mudret bakke. Heldigvis var der sat nogle reb op så det var nemmere kunne komme til og fra posten. Posten gik ud på at de skulle hjælpe hinanden over på modsatte side af et lille vandløb, ved hjælp af en lille "mini" bro. Det var sjovt:-)
Efter den første post skulle de resterende 8 klares. På posterne skulle de blandt andet lave Drage, trylle, kigge på stjerner, male et maleri, poppe popcorn over bål, lave vedhæng til uniformen og meget andet.
Selvom det småregnede lidt det meste af dagen, var både bævere og ulve ved godt humør og havde en god formiddag/eftermiddag.
Da klokken ramte 15.30 var det tid til at tage bussen hjem til hytten igen.
Efter ankomsten til hytten var der nogle bævere og ulve der blev hentet, resten skulle blive og overnatte i spejderhytten. De fik gjort klar til aftensmaden, skrællet gulerødder og ordnet løg, og så blev der lavet pasta og kødsovs over bål.
Efter aftensmaden blev der hygget omkring bålet og lavet popcorn, der var nemlig nogle der lige skulle øve sig på ikke at lave brændte popcorn.
Sengetiden kom og der gik ikke lang til før der var helt stille i spejderhytten. Tror alle bævere og ulve var godt trætte efter dagens oplevelser.
Søndag stod på morgenmad, pakning af sager og leg udenfor, inden alle blev hentet kl. 10.00.

Ingen kommentarer: