søndag den 23. maj 2010

Besøg på bæver & Ulve sommerlejr

På denne dejlige solskins lørdag i pinsen, var jeg på besøg ved bævere og ulvene på Terp spejdercenter. De er afsted på deres sommerlejr her i Pinsen. Temaet er cowboys og indianer. Den første opgave der skulle laves var at der skulle laves en kæphest til hver af spejderne, en lygte og en vimpel - desuden skulle der også laves et byskilt "Bülow ville".
Både bævere og ulve gik i kamp med at få lavet deres heste, samt et pionere et lille sted hvor hestene kunne stå bundet... de skulle nødigt rende væk;-)
Der blev lavet en masse fine heste, med manker i mange flotte farver. Det var dog ikke alle der var lige interesseret i at få lavet hestene færdige, de ville hellere have vandkamp - egentlig forståeligt nok, for det var meget varmt. Men først arbejde så fornøjelse, selvom ikke alle var enige om det.
Men hestene blev lavet, og bundet, så næste opgave kunne løses - vimpler, som skulle males.
Spejderne have fået lov at rende rundt i badetøj, for ikke gå helt til i varmen, og der var vist meget godt - for det virkede lidt som nogle af spejderne fik mere maling på sig end på vimplerne;-)
Da jeg dragede mod Fredericia igen var de fleste vimpler malet, og alle var godt igang med lygterne.

Iben

Ingen kommentarer: