tirsdag den 21. april 2009

Forår på plejehjemmet

24 bævere og ulve kan godt skabe liv på et plejehjem, selv om der er syv ledere med til at holde styr på flokken!
I aften var vi på det traditionelle forårsbesøg på plejehjemmet Sct. Joseph for at overrække buketter af bøgegrene til beboerne. De var nu ikke så mange, for plejehjemmet lukker om et par måneder, og beboerne skal flytte til det ny plejehjem Othello ved banegården. Men vi fik uddelt de fleste af bøge-buketterne og fik både sodavand og kage på den sidste afdeling, Kvisten.
Her sang vi både bæver- og ulvesangen for beboerne, og vi nåede også at synge ulvesang på en af de andre afdelinger af plejehjemmet.
Nogle af børnene faldt i snak med et par af beboerne på plejehjemmet. En mand fortalte, at han selv havde været spejder som barn et sted uden for Viborg, og en dame inviterede en flok af børnene ind i sin stue til en lille snak.Fordi der var så få beboere, var vi hurtigt færdige med rundturen. Derfor gik vi videre til Bülows Plads og legede bankebøf. Og så nåede vi også at kigge på skulpturen af general Bülow, som har lagt navn til vores spejdergruppe, inden forældrene kom for at hente hele flokken af børn.





Ingen kommentarer: