tirsdag den 9. september 2008

Bævermøder

Spejderåret er nu kommet godt i gang og vores enheder har kørt i en måned. Specielt vores Bæverenhed er kommet godt fra start, med et rekord stort antal bæver, nemlig 25-26. Man har gennem den sidste måneds tid kunne følge med i hvad vi har lavet på min egen hjemmeside, hvor der er både billeder og tekst og nu er turen så kommet til bloggen.

Den første uge (uge 34) var en stille og rolig opstart hvor vi legede navnelege og bæverlege og bare havde det sjovt. Den uge startede vi op med 20 bævere, mod de 25 vi var i dag. Ugen efter (uge 35) var vi ude og møde Bæver's familie, så som Bæverfar, Bævermor, Bæver's lillesøster Bæverline og selvfølgelig Bæver selv. Aktiviteterne spredte sig over snigeleg ved Bæverline, save træ til dæmningen ved Bæverfar, hjælpe Bæver med at sætte hale på og smage på Bævermor's mad.

Uge 36 - sidste uge for dem af jer der ikke gider regne - var endnu en stille uge der ledte op til denne uges aktivitet. De skulle ud og finde en Bæverhule (The Beaver's Lair som jeg har kaldt den på engelsk). Efter at have fundet den skulle den så pyntes med grene. Det ledte alt sammen op til denne uges aktivitet, hvor vi var til Bæverceremoni. De fik alle aflagt Bæverlov/løfte og have været inddelt i familier, men tiden løb desværre fra os.

Alt i alt er vores første måned gået fint og vi ser alle frem til endnu en måned i godt selskab.

Ingen kommentarer: